CELE MAI ACCESIBILE PRETURI

vineri, 28 iunie 2013

GALERIE FOTO



 



 




 



EXTENSII CLIP-ON PAR NATURAL

Extensiile cu clip on sunt extensii temporare,sunt benzi de par care sunt atasate de cleme mici,sunt foarte bine atasate de cusatura (avand cusatura dubla).Clemele sunt fabricate dintr-un aliaj metalic foarte fin si maleabil.

Parul cu clip poate fii atasat individual de numarate ori,fiind un par natural se poate coafa,ondula,intinde si vopsi.

O montare corecta se realizeaza astfel:


EXTENSII MICRORING PAR NATURAL

Extensii de par pe baza de microring, 100% din firele unui set sunt par uman de calitate remy. Inelusele din capete sunt foarte bine atasate si fabricate din aluminiu intarit iar in interior silicon, asigurand o buna prindere de firul de par.

Extensiile cu microring rezista 3-4 luni, se monteaza la rece cu ajutorul unor ineluse si pot fi refolosite ridicandu-le la radacina parului!

 SFATURI PENTRU INTRETINEREA PARULUI
  • nu te pieptana cand parul este ud, altfel risti sa-ti smulgi extensiile
  • pentru pieptanare foloseste o perie din par natural sau pieptene cu zimtispalarea se face cu capul pe spate si descendenta pe par
  • nu pulveriza fixativ sau orice alt produs pe baza de silicon, pe baza legaturii extensiilor (cheratina sau inel)
  • cand dormi leaga-ti parul cu o esarfa, pentru a evita incurcarea extensiilordeoarece parul nu se hraneste de la radacina necesita o ingrijire mai accentuata se folosesc produse foarte hidratante, si niciodata sampoane care  sa usuce parul
  • cand dori parul se impleteste sau se leaga cu o esarfa
  • nu te expune cu parul neprotejat la soare, risti sa iti deshidratezi extensiile.
NU ESTE INDICAT MONTAJUL DACA AI PARUL MAI SCURT DE 6 CM,RISTI SA PARA INESTETIC.

EXTENSII CHERATINA PAR NATURAL

Extensiile de par cheratina sunt de o calitate superioara, 100% din firele unui set sunt par uman de calitate remy. Cheratina din capete este foarte bine atasata si fabricata din cheratina pura (substanta nutritiva proteica ce hraneste firul de par in profunzime) si nu afecteaza firul de par. Seturile de extensii cheratina au o ratie mare de par, ceea ce inseamna ca 90 % din firicelele de par au aceeasi lungime. Astfel se creaza efectul mult dorit de extensii drepte si nu filate.
Extensiile de par pot rezista intre 4-8 luni, in functie de cresterea firului de par/
Pentru  lungime sunt necesare 100- 120 extensii iar pentru lungime si volum sunt necesare 150- 180 extensii. Pentru intretinerea extensiilor sunt foarte importante instructiunile care va sunt date de reprezentant la montare.
Extensiile cu cheratina sunt aplicate la cald aplicate cu aparatul special de montat extensiile.De aceea trebuie montate de o persoana cu experinta in domeniu  pentru evita caderea acestora sau imprastierea cheratinei in restul parului si nu in ultimul rand trebuie date jos cu solutia speciala, nu prin alte metode, pentru a nu dauna firului de par.
Fiind un par natural se poate refolosi de mai multe ori,coafa,ondula,intinde si vopsi,schimband doar unghia de cheratina.Iti poti purta parul cum vrei: in coada, coc sau orice alta coafura. Procesul ia de obicei cateva ore.


 PRETURILE SUNT IN FUNCTIE DE GRAMAJ SI LUNGIME SUNT CUPRINESE INTRE 2.0RON SI 3.6RON PER SUVITA

joi, 27 iunie 2013

OFERTE,PRETURI SI INFORMATII DESPRE EXTENSIILE DE PAR


Parul lung,frumos,sanatos si stralucitor este visul fiecarei femei,nu?
Acest blog este dedicat femeilor care isi doresc un par lung ,voluminos si plin de stralucire.Moda se schimba in fiecare an, nu si necesitatea de a avea un par superb...parul reprezinta imaginea ta. Sunt pasionata de tot ce inseamna frumusete feminina,in special de extensiile din par natural Lien style. Distribui si montez extensii de par naturale cu cheratina,clip on,microring plus accesorii(bretoane,cozi de par). 


PENTRU PROGRAMARI:

MAIL:extensiidepar16@yahoo.com
DATE DE CONTACT:0752273549 Daniela
FACEBOOK:https://www.facebook.com/extensiideparsuceava
  Extensiile de par sunt cea mai buna modalitate prin care puteti obtine o schimbare semnificativa a look-ului dumneavostra, printr-un par stralucitor, lung si plin de volum.
Va sunt alaturi punandu-va la dispozitie o gama variata de produse ...ideale pentru fiecare! Parul folosit este 100% natural, REMY, fara fire sintetice, nefilate la varfuri, astfel extensiile de par natural se pot vopsi, ondula, indreptate cu placa, coafa si se pot refolosi de nenumarate ori atat timp cat sunt ingrijite corespunzator.Extensiile de par natural sunt intr-o gama variata de culori,cu lungimi si gramaje diferite.

Extensiile de par natural,sunt disponibile in trei sisteme de prindere:

-extensii cu keratina aplicare la cald:preturile sunt cuprinse intre 2.0-3.6Ron/suvita
-extensii cu microring aplicare la rece:preturile sunt cuprinse intre 2.5-3.6
Ron/suvita
-extensii clip-on full head
„Veritable” cu 10 si 12 piese cu gramaj de 150 si 170 g:preturile cuprinse intre 240-360 Ron/set.













Montari profesionale de extensii de par permanente(keratina,microring) la pretul de numai 2 Ron/suvita.