CELE MAI ACCESIBILE PRETURI

vineri, 28 iunie 2013

EXTENSII CHERATINA PAR NATURAL

Extensiile de par cheratina sunt de o calitate superioara, 100% din firele unui set sunt par uman de calitate remy. Cheratina din capete este foarte bine atasata si fabricata din cheratina pura (substanta nutritiva proteica ce hraneste firul de par in profunzime) si nu afecteaza firul de par. Seturile de extensii cheratina au o ratie mare de par, ceea ce inseamna ca 90 % din firicelele de par au aceeasi lungime. Astfel se creaza efectul mult dorit de extensii drepte si nu filate.
Extensiile de par pot rezista intre 4-8 luni, in functie de cresterea firului de par/
Pentru  lungime sunt necesare 100- 120 extensii iar pentru lungime si volum sunt necesare 150- 180 extensii. Pentru intretinerea extensiilor sunt foarte importante instructiunile care va sunt date de reprezentant la montare.
Extensiile cu cheratina sunt aplicate la cald aplicate cu aparatul special de montat extensiile.De aceea trebuie montate de o persoana cu experinta in domeniu  pentru evita caderea acestora sau imprastierea cheratinei in restul parului si nu in ultimul rand trebuie date jos cu solutia speciala, nu prin alte metode, pentru a nu dauna firului de par.
Fiind un par natural se poate refolosi de mai multe ori,coafa,ondula,intinde si vopsi,schimband doar unghia de cheratina.Iti poti purta parul cum vrei: in coada, coc sau orice alta coafura. Procesul ia de obicei cateva ore.


 PRETURILE SUNT IN FUNCTIE DE GRAMAJ SI LUNGIME SUNT CUPRINESE INTRE 2.0RON SI 3.6RON PER SUVITA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu